Počitnice na Pagu

8 dni, od 330,00 €

1. dan: LJUBLJANA – PAG

Zjutraj odhod avtobusa iz Ljubljane in Grosuplja, vožnja preko slovensko-hrvaške meje in po hrvaški avtocesti. Krajši postaneki v Ogulinu za sprehod in kavico. Na otok Pag se bomo peljali po mostu, ki ga povezuje s kopnim. Vožnja do mesta Pag in do hotela PAGUS 4*. Ob prihodu dobrodošlica. Nastanitev v hotelu, ki stoji ob obali - prosto za osvežitev v čudovitem morju ali v notranjem in zunanjem bazenu. Večerja in prenočevanje.

2. dan: PAG

Po zajtrku /po želji/ sprehod po mestu Pag in kratek ogled, nato pa uživanje v hotelski ponudbi: hotelska plaža, bazeni (notranji in zunanji), Spa & Relax center (jacuzzi, savne… 1 uro na dan) , Fitness studio…ali pa v hotelski okolici, kjer je prava otoška flora in favna.

3. dan: PAG in poldnevni izlet po otoku

Po zajtrku /po želji/ vožnja po otoku, z obiskom ene od turističnih kmetij, ki se ukvarja s pridelavo poznanega ''paškega sira''. Ogled in možen nakup. Vožnja do Novalje in sprehod ter prosto za kofetek ali kozarček paškega vinca. Možen tudi nakup znane ''paške soli''. Vrnitev v hotel, ter prosto za kopanje, sončenje in uživanje ter razvajanje. Večerja in prenočevanje.

4. dan: PAG

Po zajtrku se bomo pohodniki odpravili na kratki pohod, nato pa uživali v plavanju v čistem morju, se greli na soncu ali pa uživali v storitvah hotelskega kompleksa (Spa & Relax center). Večerja.

5. dan: PAG in izlet v Nacionalni park Paklenica

Po zgodnjem zajtrku se bomo odpravili na celino v Stari grad in v NP Paklenica, kjer prevladujejo reliefno-geološke posebnosti, bogat rastlinski in živalski svet, tam se bomo podali na kratko poldnevno turo po Narodnem parku (doplačilo za vstopnino). Popoldan vrnitev na Pag in uživanje v morju, storitvah hotelskega kompleksa in okolice. Večerja.

6. dan: PAG

Uživanje v hotelski ponudbi: na plaži, v bazenih (notranji in zunanji), Spa & Relax center (jacuzzi, savne…), Fitness studio…ali drugo. Koristite storitve pol penziona (zajtrk, večerja in prenočevanje).

7. dan: PAG in poldnevni izlet po otoku

Po zajtrku uživanje v hotelu ali se nam pridružite na poldnevni izlet z avtobusom do Povljane, naselja na JZ strani otoka, kjer je ornitološki center za ptice, neverjetno zdravilno blato za zdravljenje različnih težav s kožo, revme, ledvic, trebuha… Kopanje in uživanje na plaži. Vrnitev v hotel, kjer koristite storitve hotela. Večerja in prenočevanje.

8. dan: PAG – ZADAR – LJUBLJANA

Zajtrk in prosto do 11.00. Odhod in vožnja po otoku, preko ''paškega mostu'' na kontinent, nadalje do Zadra, ki je po obnovi postal eden od biserov Dalmacije in se lahko pohvali s fantastično arhitekturo, tako srednjeveško, renesančno, kot tudi baročno. Sprehod po starem delu mesta, do ene najbolje založenih dalmatinskih tržnic. Nekaj prostega časa. Vožnja proti domovini. Po prihodu v Slovenijo, v Belo Krajino, do Ljubljane, kamor je prihod predviden okoli 21.00 ure.

CENA POČITNIC: 
330,00 € / 40 potnikov;
359,00 € / 30 potnikih

Cena vključuje: avtobusni prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu Pagus 4*, 7x polpenzion (samopostrežna večerja in zajtrk), neomejeno koriščenje notranjega in zunanjega bazena, koriščenje SPA & Relax cone (jacuzi, savna … - 1 uro na dan), koriščenje fitnes studia, 7x turistična taksa, vsi izleti po programu / po Pagu, NP Paklenica,  Zadar, slovenski vodnik, DDV in organizacija potovanja.

Doplačila – ob prijavi: za eno posteljno sobo – 55 €; soba s pogledom na morje 3 € na dan na osebo. Riziko odpovedi 18,00 € ob prijavi.

Vstopnine po želji : Narodni park Paklenica 50 HRK (pribl. 7 € )

Odhod: na povpraševanje